Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ PLACEBO ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ ... "ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ"


 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ  ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ [ ΔΙΔΑΚΤΩΡ  ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ]

Ο κύριος στην πρώτη φωτογραφία δεν είναι ο Γιάννης Ζουγανέλλης, αλλά ο Nadhim Zahawi, ο υπουργός εμβολιασμού για Covid-19, της Βρετανίας.

Αυτός ο κύριος, στην συνεδρίαση του βρετανικού κοινοβουλίου, της 22ας Ιουλίου, είπε και πολλά ανιαρά αλλά και πολλά αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

___________________________________________


ΦΩΤΟ 2:

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα είναι και το απόσπασμα που έβαλα στην 2η φωτογραφία.

Η πρόταση που έχω υπογραμμίσει με κόκκινο λέει:

"Οι συμμετέχοντες (σσ. της συνάντησης) μπορούν να είναι σίγουροι ότι εκείνοι που είναι σε κλινικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένης και της δοκιμής του Novavax, θα έχουν τα δεδομένα τους στην εφαρμογή Covid του NHS (σσ. είναι ο βρετανικός ΕΟΔΥ), είτε έλαβαν placebo είτε εμβόλιο, στην διάρκεια όλων των δοκιμών" (!).

Τι μας επιβεβαιώνει εδώ ο υπουργός τρυπημάτων της Βρετανίας;

Οτι κάποιοι από όσους συμμετέχουν στις δοκιμές των εμβολίων, που διεξάγονται τώρα (και που θα τελειώσουν το 2023) παίρνουν αληθινό εμβόλιο και κάποιοι παίρνουν placebo (εικονικό φάρμακο, "νεράκι").

Αυτό το ξέραμε ήδη, όσοι έχουμε ασχοληθεί με κλινικές μελέτες, ότι κλινικές δοκιμές χωρίς placebo δεν έχουν καμία αξία.

Αρα, όπως έχω γράψει πολλές φορές, τόσο στον δικό μου τοίχο όσο και σε άλλους, (κάποιες φορές εισπράττοντας χάχανα από κάποιους ελληναράδες που έγιναν γιατροί εφέτος, μέσω FB) στην δοκιμαστική φάση των εμβολίων που ΤΩΡΑ διεξάγεται, κάποιες παρτίδες έχουν εμβόλιο και κάποιες έχουν placebo.

Δηλαδή κάποιοι από τους τρυπημένους, απλά ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι εμβολιάστηκαν...


(Δεν το λέω για να κόψω την χαρά σε κάτι χαζοχαρούμενους, που βγήκαν την επομένη του τρυπήματος και δήλωναν θριαμβευτικά ότι όχι μόνο δεν ένιωσαν τίποτα, αλλά και ότι "ακόμη δεν έβγαλαν φτερά", νομίζοντας ότι έτσι στενοχώρησαν του "ψεκασμένους".)

_____________________________________


ΦΩΤΟ 3:

Για όποιον δεν κατάλαβε καλά τι λέει ο υπουργός τρυπήματος των Βρετανών, βάζω άλλο ένα απόσπασμα από την ομιλία του, που λέει και κάτι άλλο, αλλά που για εμάς είναι το ίδιο!

Η πρόταση που έχω υπογραμμίσει με κόκκινο λέει:

"Οι συμμετέχοντες στην δοκιμή του Novavax θα έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνεργαζόμαστε με άλλες χώρες για να εξασφαλίσουμε ότι αυτό είναι αναγνωρισμένο, αλλά όσον αφορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτοί θα θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι, είτε έλαβαν το placebo είτε το εμβόλιο." (!!!)

Και θα κυκλοφορούν ελεύθερα, (θα συμπλήρωνα εγώ), παρόλο που αντί εμβολίου τους έκαναν "νεράκι του θεού".

Αναμενόμενο είναι εξ άλλου. Αφού όσο διαρκεί η κλινική δοκιμή των εμβολίων (και του Novavax) δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι πήραν αληθινό εμβόλιο και ποιοι (τυχεροί) πήραν "νεράκι".

Οταν λέμε "νεράκι" εννοούμε ότι τους έκαναν ένα ζουμί που περιέχει όλα τα άλλα συστατικά ενός πλήρους εμβολίου, αλλά λείπει από μέσα μόνο το mRNA.

______________________________________


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Δεν το ανακοινώνουν ανοιχτά αυτό οι εταιρίες των εμβολίων, αλλά γνωρίζουμε από την κλινική πράξη, όσοι έχουμε ασχοληθεί με έρευνα, ότι δοκιμαστική φάση ενός φαρμακευτικού σκευάσματος δεν νοείται χωρίς placebo.

Για να είναι μάλιστα αξιόπιστη η έρευνα, θα πρέπει η ομάδα που παίρνει φάρμακο και η ομάδα που παίρνει placebo να είναι περίπου ίσες σε αριθμό συμμετεχόντων.


Δικαιούμαστε λοιπόν να συμπεράνουμε ότι οι μισοί τρυπημένοι πήραν εμβόλιο και άλλοι μισοί placebo!


Ετσι και τα οφέλη για τις εταιρίες είναι διπλά:

1) Ολα τα μπουκαλάκια τα πληρώνονται σαν φάρμακο, ακόμη και όσα έχουν "νεράκι".

2) Μειώνουν τις παρενέργειες και τους θανάτους στο μισό, δείχνοντας το μισό ποσοστό του αληθινού...

___________________________________________


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ο ηλεκτρονικός υπόκοσμος του FB θα προσπαθήσει σίγουρα να αντικρούσει τα παραπάνω με το πρόσχημα ότι "λείπει θεματικό περιεχόμενο" ή με το "ψευδής είδηση" και όλα αυτά που ξέρει.

Θα ισχυριστεί ότι ο υπουργός ίσως να αναφέρθηκε σε δοκιμές που ήδη έγιναν πριν κυκλοφορήσουν ευρέως τα εμβόλια ή ότι ίσως αναφέρεται σε τίποτα μικρές μελέτες με μικρό αριθμό ατόμων, που τρέχουν παράλληλα με τις τεράστιες, που γίνονται τώρα παγκόσμια, επί όλου του πληθυσμού και άλλες τέτοιες πονηριές.

Σιγά που θα ασχολείτο το βρετανικό κοινοβούλιο με τίποτα μικρό αριθμό ατόμων, που απασχολούνται στα παρασκήνια της μεγάλης παράστασης...

Πόσο μάλλον με κάτι που ήδη είναι μακρινό παρελθόν!

Ο Nadhim Zahawi μιλάει για το ΤΩΡΑ και για αυτό που ΟΛΟΣ ο βρετανικός λαός βιώνει.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2041138949358995&set=pcb.2041142059358684


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις