Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Πολάκης υπέρ Κούβελα για εμβόλιο: «Ζούμε εποχές ιεράς εξέτασης»


 Στηρίζει τον γνωστό για τις αντιεμβολιαστικές θέσεις του καθηγητή του ΑΠΘ ο Παύλος Πολάκης

Θέση υπέρ του καθηγητή φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις θέσεις του κατά των εμβολίων πήρε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση Πολάκη υπέρ του καθηγητή Κούβελα

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Πολάκης καταφέρεται κατά του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με αφορμή επιστολή που απέστειλε στον κ. Κούβελα. Κάνοντας λόγο για «χούντα» και «ιερά εξέταση του Μητσοτάκικου κράτους», ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητεί την παραίτηση του κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, μέσω της ανάρτησής του στο facebook:

«Ζούμε εποχές ΧΟΥΝΤΑΣ και ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ του Μητσοτακικου κρατους!!!!

Δείτε επιστολή που εστειλε ο Κοσμητορας της Ιατρικης Σχολης του ΑΠΘ,στον καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας Δημήτρη Κούβελα , «νουθετώντας» ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ να αλλάξει αυτά που λέει για την πανδημία και τα εμβόλια γιατί «υπονομεύεις τη θέση σου ως Ιατρος και καθηγητής»!!!!!

Μόνο στον πιο βαθύ Μεσαίωνα που έκαιγαν τις  «μάγισσες» υπήρξε κάτι αντίστοιχο!!!!!!

Είστε ΑΙΣΧΡΟΙ,είστε πληρωμένα αμόρφωτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ,είστε οπαδοί του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ και όχι της ελεύθερης επιστημονικής σκέψης και αμφισβήτησης!!!

ΝΤΡΟΠΗ καθηγητή Δαρδαβεση  !!

Η παρτο πίσω ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Δεν είσαι ΑΞΙΟΣ να είσαι Κοσμητορας της Ιατρικης Σχολης !

Μαζί σου Δημήτρη Κούβελα ,όχι γιατί συμφωνώ με όλα όσα λες ,αλλά γιατί είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ,πως έχεις το δικαίωμα και την ελευθερία να τα λες!!!!

Αλλιώς γυρνάμε σε εποχές πριν τις αστικοδημοκρατικες επαναστάσεις του 18ου και 19ου αιώνα!!!!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών το Πολιτικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει απόφαση υπέρ της αναγκαιότητας του εμβολιασμού. Κατά τη συνεδρίαση μάλιστα, όπως είχε γράψει το ethnos.gr, ο Αλέξης Τσίπρας είχε εμφανιστεί απόλυτος ως προς την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και ζήτησε ενιαία γραμμή από όλους, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην αν. υπουργού Υγείας, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για το κόμμα να εμφανίζεται συμπαγές ως προς τις θέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις