Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Πρόεδρος Γαλατσώνας: «Ήθελαν να μας κάψουν για να βάλουν γεννήτριες» (vid)

 Αγανακτισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος Γαλατσώνας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τους έκαψαν για να βάλουν γεννήτριες.

Τις πληγές τους μετρούν στην Εύβοια από το μέτωπο της φωτιάς με την αγανάκτηση και την οργή των κατοίκων να είναι φανερή. Ο πρόεδρος της Γαλατσώνας, Γεώργιος Παυλίδης μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε ότι τους έκαψαν για να μπουν γεννήτριες στην περιοχή.

«Ήθελαν να μας κάψουν και μας έκαψαν! Η κατάσταση είναι απελπιστική. Εδώ αποκλείεται να βάλουν γεννήτριες, πρώτα θα περάσετε πάνω από το πτώμα και μετά θα μπουν γεννήτριες. Γι αυτό μας έκαψαν. Είχαμε το πιο πράσινο μέρος μετά την Χαλκιδική και σήμερα το έκαναν νεκροταφείο. Αυτό τίποτα παραπάνω... Ας ξεκινήσουν να βάλουν γεννήτριες...», ανέφερε ο πρόεδρος της Γαλατσώνας, αγανακτισμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για εμπρησμούς στην περιοχή και οι αρχές έχουν εντοπίσει διάφορα υλικά που παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις