Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Από τα καμμένα!!! Κλαίνε οι πολίτες, τα εκατομμύρια σε χρήμα θα τρέχουν!!! Και οι πολιτικοί γεμίζουν τσέπες και έκαναν ξανά την δουλειά τους!!!!

 


Αννα: Οι θεατρίνοι . ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ! Οι πολιτες κλαίνε που κάηκαν...ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ αλλοι τρίβουν τα χέρια τους για τα εκατομμυρια που θα εισπράξουν ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η κοπή της ξυλείας των δέντρων . 


Η ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ  και η κοπή δέντρων σε δασικες εκτασεις  θα αποφέρει τεράστια κέρδη !! Σε ποιες τσεπες θα ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ αυτά τα εκατομμύρια ευρώ ; 

Παντως όχι στη δίκη σου τσέπη που καηκε η περιουσία σου. Εσυ θα παρεις κάποια ψιχουλακια...Οι υλοτόμοι των Δασαρχείων  δεν θα  χάσουν χρόνο θα πιάσουν  γρηγορα δουλειά .... 


Η ιστορία της Δασικής Υπηρεσίας αρχίζει μετά την απελευθέρωση με τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους, αρχικά στο Υπουργείο Οικονομικών (έτος 1833). 

Οι Διευθυντικές θέσεις καλύφθηκαν από Βαυαρούς, ενώ οι λοιπές θέσεις από Έλληνες πολίτες διαφόρων ειδικοτήτων... επιστήμονες τους είπαν ... 


Το έτος 1843 γίνεται η πρώτη αναδιοργάνωση των Δασικών Υπηρεσιών με το διάταγμα “Περί σχηματισμού και διαιρέσεως των Δασονομείων του Κράτους”, και ορίζεται ότι οι Δασονόμοι θα προέρχονται από απόστρατους αξιωματικούς του στρατού, ενώ λίγους μήνες αργότερα απολύθηκαν όλοι οι Βαυαροί.... και έμειναν οι Έλληνες.


Από το έτος 2009 η Δασική Υπηρεσία αποτελεί Διοικητικό Τομέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος.


Με τη θέσπιση του Νόμου 3852/2010 οι Περιφερειακές Δασικές Υπηρεσίες υπάγονται πλέον στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Ο Καλλικράτης αποκεντρώνει που σημαίνει κομμάτι κομμάτι σου το παίρνουν πάλι... και αλλάζουν χέρια τα ταμεία .. ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑΝ . 


ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΛΕΕΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ; ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ .

Εκεινοι ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ . 


Ο πολίτης απαγορεύεται να κόψει ένα κλαδί.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

Στις περιοχές που  υφίστανται εγκεκριμένα σχέδια πόλεως (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ. Στους παραβάτες επιβάλλονται οι κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 458 του Ποινικού Κώδικα»


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ; 

Γιατί γνωρίζουν για τα τεράστια οικονομικά κέρδη.....


ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ για τους  άλλους 


ΚΛΑΨΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ...

Άννα Δαβιτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις