Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Ρέθυμνο: Έκαναν «γυαλιά - καρφιά» την ταβέρνα του δολοφόνου της Σταυρούλας



Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος -  Σε κρίσιμη κατάσταση ο 49χρονος

Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στην ταβέρνα του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της 47χρονης Σταυρούλας στο Πάνορμο Ρεθύμνου, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά – καρφιά» την ταβέρνα του 49χρονου, ενώ εκείνος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Από το φρικτό φονικό που σημειώθηκε μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε το θύμα, τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας, Αυστριακής καταγωγής που βρισκόταν μέσα..

taverna2
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, ο 49χρονος, φέρεται να δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα επειδή τον απέρριψε ερωτικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη πισώπλατα, μέσα σε επιχείρηση fish spa που διατηρεί στην περιοχή.
taverna3

Στη συνέχεια ο ίδιος αυτοπυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 49χρονος

Από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, ο φερόμενος ως δράστης, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις