Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη ο Διοικητής Γιατρός του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας.


 Συνελήφθη ο διοικητής του MEGA Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας κ.Ζαραβίγκας Στρατιωτικός Ιατρός διοτι δεν δέχθηκε έγγραφα

που του κατέθεσε πολίτης της Κέρκυρας σχετικά με τα συστατικά του εμβολίου και την ασφάλεια του σκευάσματος…που εμβολιάζονται οι πολίτες.

Η σύλληψη έγινε μετα από μήνυση του κ Σπύρου Παγιάτη ο οποίος είχε κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό …χθες 05/08/21.

Οι κατηγορίες βάσει της μήνυσης είναι Παράβαση Καθήκοντος Κατάχρηση Εξουσίας εξύβρισή και μείωση προσωπικότητας…Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑΘυμίζουμε ότι οι Φαρμακευτικές εταιρείες εχουν δώσει ενημέρωση στον ΕΟΦ για επικινδυνότητα των σκευασμάτων τους για να ενημερωθεί η Ιατρική Κοινότητα.

Επίσης ότι στο πρώτο εξάμηνο στην Ευρώπη εχουν καταγραφεί 19.000 θάνατοι από τα εμβόλια και 2 εκ παρενέργειες .Τα στοιχεία αυτά καταγράφονται από την Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων και δεν εχει περαστεί η πλειοψηφία των θανάτων και παρενεργειών…

Τέλος θυμίζουμε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων και στελέχη της έχει Δημόσια δηλώσει ότι εφαρμόζουν πρόγραμμα για έλεγχο και μείωση πληθυσμού καθώς και σχετικά δημοσιεύματα από δεκαετίας αναφέρονται σε αυτή τη Γενοκτονία που εφαρμόζει και εκτελεί και η ελληνική Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις