Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΛΤΙΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. “….Ο ΚΟΡΟΪΔΟ-ΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΤΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ”.

 Η συνέντευξη του δικηγόρου Παύλου Αλτίνη εκπροσώπου των υγειονομικών που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων. “….ο κοροϊδο-ιός και τα περί πανδημίας κατέδειξαν την έλλειψη εμπιστοσύνης που υπάρχει στους πολιτικούς”.

Η συνέντευξη μου ζητήθηκε από άνθρωπο που ισχυρίστηκε ότι ενεργούσε για λογαριασμό της εκπομπής του Ευαγγελάτου στο MEGA και, απ’ ότι ξέρω, δεν μεταδόθηκε.


Οι κλεπτοκράτες θέλουν να δείξουν ότι οι υγειονομικοί που δεν εμβολιάζονται αποτελούν διπλό κίνδυνο για την κοινωνία. Πρώτον, διότι θα διασπείρουν τον κοροϊδο-ιό και διότι, λόγω του ότι θα τεθούν σε ανατολή, θα κλείσουν τα νοσοκομεία. Η αλήθεια είναι ότι οι κλεπτοκράτες θα χρησιμοποιήσουν σαν πρόσχημα το κλείσιμο των νοσοκομείων, για να προωθήσουν και την συνένωση των δημοσίων νοσοκομείων και την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων νοσοκομείων. Την ιδιωτικοποίηση θα την προωθήσουν δια της συνεργασίας με ιδιωτικά νοσοκομεία, όπως προωθούν την ιδιωτικοποίηση του νερού. Τέλος, ο κοροϊδο-ιός και τα περί πανδημίας κατέδειξαν την έλλειψη εμπιστοσύνης που υπάρχει στους πολιτικούς.

Παύλος Αλτίνης

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις