Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Τελικά ποιος λέει ψέματα; - Ο ΕΟΔΥ ή οι «ειδικοί»; - Πάλι με ψεύτικα στοιχεία «τρομοκρατούν» τους πολίτες


 Τ' ότι πιστεύουν πολλοί ένα ψέμα, δεν σημαίνει πως σταματά να είναι ψέμα, καθώς και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος (και πλαστικός χειρούργος στο επάγγελμα) υποστήριξε πως μέσα σε μια εβδομάδα πέθαναν έξι νέοι άνθρωποι. 

«Για το τείχος ανοσίας, δυστυχώς, κάθε φορά ο ιός μας βάζει ψηλότερα τον πήχη. Τώρα απαιτείται 80-85% ποσοστό εμβολιασμού. Μέσα σε μία εβδομάδα χάσαμε έξι ανθρώπους 18 έως 39 ετών», είπε και σημείωσε πως βρίσκεται στην εντατική λόγω κορωνοϊού ένα παιδί 12 ετών. Ενώ πρόσθεσε πως κανένα από τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται δεν είναι σε πειραματικό στάδιο.

Για τους έξι θανάτους σε νέους μέσα σε μια εβδομάδα είχε μιλήσει και ο Θ.Βασιλακόπουλος πριν από λίγες ημέρες. Παρόλα αυτά όπως είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας τότε κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ το Σάββατο υπήρχαν 95 νεκροί με κορωνοϊό ηλικίας 18 έως 39 ετών, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της 14ης Αυγούστου (δηλαδή μια εβδομάδα πριν) υπήρχαν 94 νεκροί. (Δείτε εδώ αναλυτικά). 

Για να είμαστε όμως σωστοί ελέγξαμε και την ανακοίνωση της 1ης Αυγούστου, σύμφωνα με την η οποία υπήρχαν 91 νεκροί ηλικίας 18 έως 39 ετών. 

Φυσικά θα πρέπει να τονιστεί πως εδώ και αρκετούς μήνες έχουν πεθάνει τρία παιδιά (έως 18 ετών) με κορωνοϊό, αριθμός που παραμένει σταθερός εδώ και πολλούς μήνες. 

Tα παραπάνω τα είχαμε ελέγξει μετά τις δηλώσεις του Θ.Βασιλακόπουλου, οπότε πρέπει πλέον να επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία μας. Σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ έχουμε 96 θανάτους σε άτομα 18 έως 39 ετών. Ενώ πριν μια εβδομάδα (δηλαδή 17 Αυγούστου) είχαμε 95 θανάτους. Άρα έναν θάνατο την τελευταία εβδομάδα. 

Αν δούμε ξανά όλους τους θανάτους μέσα στον Αύγουστο έχουν πεθάνει 5 άτομα ηλικίας 18 έως 39 ετών σε όλο τον Αύγουστο. Ξανά θέτουμε το ίδιο ερώτημα. Που ακριβώς είδε ο Α.Εξαδάκτυλος τους 6 νεκρούς νέους από κορωνοϊό σε μια εβδομάδα; 

Δεν πρέπει να μας απαντήσει κάποιος επίσημα; Είναι ψεύτικα τα στοιχεία του ΕΟΔΥ; Ή με ψεύτικα στοιχεία τρομοκρατούν τους Έλληνες οι «ειδικοί»; Από τη στιγμή που αυτά τα στοιχεία δεν τα έχει επικαλεστεί μόνο ένας -οπότε θα μπορούσαμε να δεχθούμε πως έκανε κάποιο λάθος στις πράξεις- τότε μήπως θα έπρεπε να υπάρξει κάποια έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων; 

Εκτός βέβαια από τα στοιχεία για τους νέους ο Α.Εξαδάκτυλος αναφέρθηκε και σε κοινωνία δύο ταχυτήτων. 

«Η πραγματικότητα είναι πολύ σαφής έχουμε δύο πληθυσμούς ενηλίκων στη χώρα μας, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αν ήταν όλοι εμβολιασμένοι, στις εντατικές θα είχαμε μόνον 10 με 20 ανθρώπους. Άρα δεν θα αποτελούσε θέμα επικαιρότητας. Οι αριθμοί αργά αλλά σταθερά αυξάνονται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Εξαδάκτυλος και συνέχισε, «Για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και την αναγκαιότητα μιας τρίτης δόσης υπάρχει συζήτηση στην παγκόσμια κοινότητα… είναι κρίμα να χάνονται άνθρωποι, 32 πέθαναν χθες (σ.σ. Τρίτη 24 Αυγούστου), είναι ανεμβολίαστοι, έχουμε ένα κομμάτι πληθυσμού που πεισματικά λέει ότι θέλει να ακούει μόνον δοξασίες και όχι τους επιστήμονες. Αν δεν εμβολιαστεί ένα μεγάλο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχουμε διαρκώς νέες μεταλλάξεις».

Συμφωνούμε στο να ακούμε τους επιστήμονες, όμως να ακούγονται όλοι. Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Εξαδάκτυλος έχουν κάποια επιστημονική βάση; 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις