Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στις Γούβες – "Θεέ μου σε παρακαλώ, μην μου το κάνεις αυτό"

 Δύο συγκλονιστικά βίντεο από τις Ροβιές και τις Γούβες στην Εύβοια, την ώρα που η πύρινη λαίλαπα έφθανε στα χωριά, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Το πρώτο είναι από τη φωτιά στις Γούβες. Την ώρα που ο Παμίνος Χρυσάιτης τρέχει για να σωθεί από τις φλόγες. Δεν ακούγεται τίποτα. Μόνο η λαχανιασμένη του φωνή και μία προσευχή. «Θεέ μου σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ. Μην μου μου το κάνεις αυτό», ακούγεται να λέει. «Όταν έγινε το μεγάλο μπαμ και καιγόντουσαν τα πάντα τα χρειάστηκα και αρχίσαμε και τρέχαμε» τόνισε στο MEGA ο Παμίνος Χρυσάιτης.

Όταν η φωτιά μπήκε στο χωριό, οι άντρες έδιωξαν τα γυναικόπαιδα και έμειναν πίσω για να σώσουν τις περιουσίες τους. Πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή και όταν η φωτιά πλησίασε, έτρεξαν για να σώσουν τους εαυτού τους. «Έχανα τη ζωή μου, έχανα το σπίτι μου τον παράδεισό μου» συμπλήρωσε.

Η φωτιά έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της… Τα σπίτια στο Καμάρι, στις Γούβες σώθηκαν. Ο Επαμεινώνδας, ο Παμίνος όπως τον φωνάζουν οι συγχωριανοί του, σήμερα χαμογελάει. Βάζει χρώμα στο γκρίζο.

«Βάφω το σπίτι να το κάνω άσπρο σε αντίθεση με το μαύρο που υπάρχει. Είπα εδώ εσύ κι εγώ… να δούμε ποιος θα κερδίσει… κέρδισα» σημείωσε, προσθέτοντας: «Το έσωσα εγώ… έσβησα το σπίτι μου εγώ».

Το ίδιο σκηνικό και στις Ροβιές.

Οι Ροβιές καίγονται. Εικόνες αποκάλυψης, οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί, ενώ η φωτιά καίει ανενόχλητη. Από τα παράθυρα των σπιτιών βγαίνουν φλόγες.

Οι κάτοικοι τρέχουν για να σωθούν μέσα σε πυκνό μαύρο καπνό. Κάποιες φορές, όπως θα δείτε στο βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, θα πρέπει να πάρουν μία απόφαση… Ένα ρίσκο να περάσουν μέσα από τους καπνούς, για να σωθούν.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις