Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

AΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ; KAN’ TO ΟΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ KAI ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ NOMIMOΣ!!!


 ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ :
ΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ; ΚΑΝ’ ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ!!!

Σήμερα δε θα είμαι πολυλογού ως συνήθως γιατί αυτό που μας καίει και μας τσουρουφλίζει είναι το φλέγον ζήτημα της υποχρεωτικότητας που ξεκίνησε μεν από τους υγειονομικούς αλλά, ας μην έχουμε αυταπάτες, θα επεκταθεί σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες.

Δόξα τω Θεώ, εδώ στην Κέρκυρα έχουμε τον κο Σπύρο Παγιάτη, που έκανε την αρχή και ακολουθήσαμε και άλλοι, ώστε να πάρουμε επ’ αόριστον απαλλαγή από το εμβόλιο με απόλυτα νόμιμο τρόπο και με τη σφραγίδα του Εισαγγελέα!

΄Ηδη η ίδια διαδικασία με τα ίδια έγγραφα ακολουθείται σε δεκαπέντε περίπου πόλεις της Ελλάδας ενώ τα τηλέφωνα (του Σπύρου Παγιάτη και το δικό μου) έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά! Παρακάτω γράφω αναλυτικά τη διαδικασία, όπως ακριβώς την ακολούθησα κι εγώ και όπως μπορεί, να την ακολουθήσει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος σε όλην την Ελλάδα!

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΓΙΑΤΗ

1. ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

2. ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΓΙΑΤΗ (5 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ / ΔΥΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ).

3. ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ / ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΛΑ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΝΑΙ. ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΣΦΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΗΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.

4. ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ. (ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.)

5. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΝΩ.

6. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ:
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΑΣ. ΕΚΕΙ

ΘΑ ΚΩΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΩ:
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Π.Χ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, Μ.Α.Φ ΚΛΠ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ. ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ:
ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.

7. ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΡΧΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ:
ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ, ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΟΤΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΥ.

ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:
ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ 5 ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 5 (ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΑΥΤΩΝ) ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΑΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ), ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ. (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ).

ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ (ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ) ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ). ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.
(ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ 600 Ε, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ -π.χ. 10 άτομα, 60 Ε έκαστος- ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ-Η).

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ:

1. ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ 100 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

2. ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ.

ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΟΥΝ;

ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ:
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!!!

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1ον:
ΑΙΤΗΣΗ 1 ΠΡΟΣ MEGA ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

2ον:
Aιτηση 2 εμβολιαστικο Κέρκυρα

3ον:

4ον:

5ον:

Προαιρετικά μπορείτε να καταθέσετε προς ενημέρωσίν τους και τους νόμους που αναφέρονται στο πρώτο έγγραφο και οι οποίοι περιλαμβάνονται στο παρακάτω pdf:

Νομοι συναινεσης

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

TRIKLOPODIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις