Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΑ: Έγινε η δίκη της αγωγής των «Ελεύθερων Μακεδόνων» κατά του Σκάϊ και του Alphafreepress.gr (video)


 Σήμερα το πρωί τελικά, και έπειτα από πολλές αναβολές λόγω covid-19, έφτασε στο ακροατήριο και δικάστηκε η αγωγή που κατέθεσαν πριν από περίπου 2 χρόνια οι «Ελεύθεροι Μακεδόνες», κατά του τηλεοπτικού σταθμού Σκάϊ και της ηλεκτρονικής εφημερίδας Alphafreepress.gr, για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδών κατηγοριών κατά της ομάδας τους.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι το Πάσχα του 2020, και συγκεκριμένα το Μ. Σάββατο, τόσο το τηλεοπτικό κανάλι, όσο και η ηλεκτρονική εφημερίδα είχαν δημοσιεύσει ρεπορτάζ με τίτλο «Σχεδίαζαν μέσω facebook εισβολή σε εκκλησία – Επτά συλλήψεις στην Πιερία – Βρήκαν μολότοφ» (δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί), αναφερόμενοι στο περιστετικό που συνέβη στην Αγία Άννα εκείνες τις ημέρες. (διαβάστε εδώ)

Σ’ εκείνο λοιπόν το ρεπορτάζ αναφέρθηκε το όνομα των «Ελεύθερων Μακεδόνων» ως κύριοι δράστες του περιστατικού. Από τότε ξεκίνησε ένας δικαστικός μαραθώνιος από την ομάδα αυτή.

Σήμερα, ήταν η μέρα που δικάστηκε, μετά από πολλές αναβολές λόγω covid-19, η αγωγή των «Ελεύθερων Μακεδόνων» στα δικαστήρια της Κατερίνης. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σε τρεις περίπου μήνες, ωστόσο για την πορεία της ακροαματικής διαδικασίας, μιλούν οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης στην κάμερα της Kapa News.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις