Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Βίντεο: Ασυνείδητος οδηγός έκλεισε ράμπα αναπήρων - Οταν είδε την κάμερα... ΕΒΡΙΖΕ ΚΙ ΟΛΑΣ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ

 Ο άντρας όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, αλλά απευθύνθηκε και με ανεπίτρεπτες εκφράσεις τόσο στον ανάπηρο άντρα όσο και στην δημοσιογράφο

Σημαντικός αριθμός πολιτών  καθιστά σε καθημερινή βάση δύσκολη την καθημερινότητα των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες.

Έναν από αυτούς κατέγραψε σε ρεπορτάζ η κάμερα του ΣΚΑΙ, ο οποίος όχι μόνο δεν ζητεί συγγνώμη για την πράξη του, αλλά απευθύνεται και με ανεπίτρεπτες εκφράσεις τόσο στον ανάπηρο άντρα όσο και στη δημοσιογράφο.

Πώς έγιναν τα γεγονότα;

Η δημοσιογράφος, στα πλαίσια του ρεπορτάζ, ακολούθησε έναν άντρα που είναι αναγκασμένος να κινείται με αμαξίδιο και δεν άργησε να καταγράψει το πρώτο εμπόδιο, καθώς ένας οδηγός είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω στον πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να κλείσει τη μπάρα αναπήρων και να μην είναι δυνατή η διέλευση του αναπηρικού αμαξιδίου.

Όταν ο άντρας εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα, αφού είχε ολοκληρώσει τη δουλειά του, ανενόχλητος, εκνευρίστηκε... 

Αντί λοιπόν να ζητήσει ταπεινή συγγνώμη από τον συμπολίτη του για το γεγονός οτι εμπόδιζε την κίνησή του, είπε:  «Δεν άργησα, ούτε 5 λεπτάκια δεν έκανα».

Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως δεν ήταν τόσο, απάντησε: «Ήταν 5. Δεν ψάχνουμε και δεν κάνουμε κίτρινη δημοσιογραφία. Ψάχνεστε για καβγά. Εσύ βρες αλλού μερακόματο κοπελιά» και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, έκανε όπισθεν και έφυγε, κάνοντας και μία άσεμνη χειρονομία.

Μάλιστα στη συνέχεια έκανε τον κύκλο και επέστρεψε στο σημείο έβρισε εκνευρισμένος, και αποχώρησε. 

Δείτε το επίμαχο βίντεο από το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις