Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ατρόμητη γιαγιά τα βάζει με ληστή που τη σέρνει στον δρόμο (vid)

 


Ο δράστης είπε πως ήταν μία πρόκληση από τους φίλους του και μάλιστα αγόρασε ένα μπουκάλι ουίσκι για να το δώσει ως «συγνώμη».

Δραματικές στιγμές έζησε μία 70χρονη γυναίκα στη Ρωσία, όταν μέσα στη νύχτα της όρμηξε ληστής να της πάρει την τσάντα, αλλά αυτή δεν είχε καμία διάθεση να παραδοθεί αμαχητί. Ακόμα και όταν ο ληστής την έριξε κάτω, εκείνη γράπωσε την τσάντα της και με τα δύο χέρια της και την κρατούσε όσο δυνατά μπορούσε. Ο ληστής την έσυρε στον δρόμο αλλά εκείνη δεν το έβαλε κάτω.

Του φώναζε «δεν έχει τίποτα να πάρεις» αλλά εκείνος συνέχισε να την τραβάει και να τη σέρνει στον δρόμο.

Για καλή της τύχη (μέσα στην ατυχία της) ένας άντρας την είδε και έτρεξε να τη βοηθήσει και με το που τον αντίκρισε ο ληστής τράπηκε σε φυγή.

Ο ύποπτος είπε στο Reuters: «Περπατούσα με τους φίλους μου και μου είπαν αν τολμάς πάρτης την τσάντα. Εκείνη έστριψε το χέρι μου μαζί με την τσάντα της και μετά προσπάθησα να το βγάλω. Την έσυρα στο έδαφος και όταν έβγαλα το χέρι μου έφυγα τρέχοντας. Δεν πήρα τίποτα, απλώς έφυγα τρέχοντας».

Ο ύποπτος είπε στην αστυνομία ότι πήγε σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα μπουκάλι ουίσκι, σε μια προσπάθεια να δώσει το μπουκάλι στο θύμα ως «συγγνώμη».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις