Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Δ.Κούβελας σε Η.Μόσιαλο: «Ποιος θα αγόραζε προϊόν που δημιουργήθηκε σε ένα τρίμηνο και θα του εμπιστευόταν τη ζωή του;»


 Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει (ξανά) τον σκεπτικισμό του για τα εμβόλια του κορωνοϊού, τα οποία δημιουργήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. 

«Ακόμα και μια εταιρία όπως η apple χρειάζεται ένα έτος για να στήσει μοντέλο βασισμένο 90% στο προηγούμενο. Αναρωτιέμαι ποιος θα αγόραζε προϊόν, δημιουργηθέν εκ του μηδενός, σε ένα τρίμηνο και θα έπρεπε να του εμπιστευτεί τη ζωή του!», γράφει χαρακτηριστικά. 

Να υπενθυμίσουμε πως ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), Ηλίας Μόσιαλος, είχε επιτεθεί στους ανεμβολίαστους συγκρίνοντας το εμβόλιο με το iPhone 13. 

Παράλληλα είχε κάνει και μια άλλη ενδιαφέρουσα ανάρτηση με την οποία σχολιάζει τη διαφορά μεταξύ «αντιεμβολιαστή», «εμβολιαστή» και «αντί-αντιεμβολιαστή». 

«Εμβολιαστής: Οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται και εκτιμάει τα εμβόλια. Προσπαθεί στο να τα βελτιώνει συνέχεια, ώστε να γίνονται περισσότερο αποτελεσματικά, ασφαλή, εύχρηστα και προσιτά σε όλους, όσους τα χρειάζονται.

Αντιεμβολιαστής: Οποιοσδήποτε στρέφεται εναντίον των εμβολίων, εξ ορισμού και χωρίς δυνατότητα αλλαγής αντίληψης.

Αντί- αντιεμβολιαστής: Οποιοσδήποτε, ΥΠΕΡ των εμβολίων, εξ ορισμού και χωρίς δυνατότητα αλλαγής αντίληψης που θα ψέκαζε τον κόσμο με οτιδήποτε έγραφε στην ετικέτα εμβόλιο!».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις