Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Βραζιλία: Έγκυος προσπάθησε να πηδήξει από το παράθυρο για να γλιτώσει από τον σύζυγό της


 Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία.’Εγκυος γυναίκα επιχειρεί να πηδήξει από το παράθυρο στον δεύτερο όροφο του σπιτιού της για να γλιτώσει από τον σύζυγό της που φέρεται να την κακοποιεί σωματικά.

Το βίντεο που έρχεται από τη Βραζιλία και συγκεκριμένα το Ρίο ντε Τζανέιρο σοκάρει, καθώς καταγράφει τη στιγμή που η 35χρονη έγκυος, Μαρία Ζοζέ, μητέρα ενός παιδιού, ανεβάζει το πόδι στο παράθυρο και ετοιμάζεται να πηδήξει, ενώ ο 32χρονος σύζυγός της, Βίτορ Μπατίστα την αρπάζει από το κεφάλι και την τραβά με βία μέσα.

Σε δεύτερο βίντεο η έγκυος, που είναι μητέρα ενός παιδιού, φαίνεται να γέρνει πίσω στο περβάζι του παραθύρου ενώ ο άνδρας πάλι την τραβά προς το μέρος του και το ζευγάρι δίνει μάχη.

Ο Μπατίστα προσπαθεί να κλείσει το παράθυρο. Τα πλάνα κατέγραψαν οι γείτονες του ζευγαριού που κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 32χρονο. Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Βραζιλία - Έγκυος

Βραζιλία - Έγκυος

Λέγεται ότι ο Μπατίστα εξοργίστηκε όταν ανακάλυψε πως η Ζοζέ είχε γράψει ένα σημείωμα και το είχε πετάξει από το παράθυρο απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό Μέσο G1, ο 32χρονος είπε στις Αρχές πως ο διαπληκτισμός ήταν απλώς “ένα καβγαδάκι ζευγαριού”.

Η Ζοζέ είπε στο δίκτυο ότι ο επί δύο χρόνια σύζυγός της την έδερνε επανειλημμένως στη διάρκεια της σχέσης τους. Ο Μπατίστα φέρεται να απειλούσε τόσο την ίδια όσο και τον τετράχρονο γιο της από προηγούμενη σχέση.

Τον Μάιο είχε πηδήξει από το παράθυρο για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό.

“Ήταν ζηλιάρης και πολύ κτητικός. Δεν με άφηνε να βγω ούτε στον δρόμο, μόνο για να πάω στη δουλειά. Έχασα ακόμη και τη δουλειά μου” εξομολογήθηκε η γυναίκα που είναι στη δέκατη εβδομάδα κύησης.

Όπως πρόσθεσε: “Όταν μου επιτέθηκε, είχα σημάδια και δεν μπορούσα να εργαστώ”.

Παρά τις συνεχείς κακοποιήσεις, η Ζοζέ ήλπιζε ότι ο Μπατίστα κάποια στιγμή θα άλλαζε. “Πάντα πιστεύουμε ότι ο άλλος μπορεί να αλλάξει, αλλά οι επιθέσεις συνεχίζονται με τον καιρό. Και όλο και χειροτερεύει η κατάσταση. Δεν είχα το κουράγιο, ντρεπόμουν” εξομολογήθηκε η γυναίκα.

Η επιθεωρήτρια της αστυνομίας εγκωμίασε τους γείτονες που έσωσαν τη ζωή της εγκύου. “Αν οι γειτονες δεν είχαν καλέσει την αστυνομία, αν δεν είχαν καταγράψει το περιστατικό, ίσως το θύμα να μην ζούσε” είπε η Φερνάντα Φερνάντες.

Έγκυος

Έγκυος

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις