Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Επαναλειτουργεί το εργοστάσιο εμφιάλωσης μεταλλικού νερού στο Λουτράκι

 

Μετά από αρκετά χρόνια που είχε μείνει ανενεργή θα τεθεί ξανά σε λειτουργία η πολύ σημαντική για την περιοχή μονάδα εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού στο Λουτράκι Κορινθίας.

Για να συμβεί αυτό ήρθαν σε συμφωνία ο Όμιλος της PepsiCo Hellas που λειτουργούσε τη μονάδα μέχρι που «έσβησε» με την N.U. AQUA σε ένα ντιλ συνολικού ύψους άνω των 55 εκατ. Ευρώ

Η επένδυση είναι ύψους 20 εκατ. ευρώ ενώ στην πλήρη ανάπτυξη της θα υπερβεί τα 55 εκατ.


Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως επισημάνθηκε στη συνάντηση, η αγοράστρια εταιρία, N.U. AQUA με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και διαδικασίες, πρόκειται να προχωρήσει στην παραγωγή ενός νέου φυσικού μεταλλικού νερού.

Ταυτόχρονα η PepsiCo Hellas, μέσα από το ισχυρό, πανελλαδικό εμπορικό της δίκτυο, θα διανέμει σε ολόκληρη την επικράτεια το νέο φυσικό μεταλλικό νερό, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ευρύτατη γκάμα των προϊόντων της και επεκτείνοντας την παρουσία της στην αγορά και ειδικά στον τομέα της εστίασης.

Η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει σημαντικά την επιχειρηματικότητα της περιοχής του Λουτρακίου και της Κορίνθου, θα δημιουργήσει ευρύτερα νέες θέσεις εργασίας και αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Όπως υπογράμμισαν όλες οι πλευρές, δημιουργούνται οι βάσεις για μία ισχυρή συνεργασία με ακόμη μεγαλύτερες επιχειρηματικές προοπτικές στο άμεσο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις