Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αντρέας Μικρούτσικος


 Ο Αντρέας Μικρούτσικος αντιμετωπίζει νέα περιπέτεια με την υγεία του και σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Με κολικό νεφρού στο νοσοκομείο ο Αντρέας Μικρούτσικος

Ειδικότερα, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο παρουσιαστής νοσηλεύεται με κολικό νεφρού και βρίσκεται στη Δ’ Παθολογική Κλινική του Ευαγγελισμού.

Οι περιπέτειες με την υγεία του Αντρέα Μικρούτσικου

Είναι η δεύτερη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, που ο Αντρέας Μικρούτσικος μπαίνει στον Ευαγγελισμό, αφού τον Ιούλιο εισήχθη με υψηλό πυρετό.

Αρχικά, η κατάσταση της υγείας του είχε ανησυχήσει τους γιατρούς και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αμέσως έγινε μοριακός έλεγχος, για να διαπιστωθεί εάν έχει νοσήσει από κορωνοϊό.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε εξομολογηθεί ότι λόγω υπερβολικής στεναχώριας παλιότερα, είχε πάθει μία ίωση και στη συνέχεια πνευμονικό οίδημα, με αποτέλεσμα να χάσει την αναπνοή του και αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει, δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Επίσης, στις αρχές του τρέχοντος έτους, είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, καθώς η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά, μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις