Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΟΛΙΤΗΣ KATAΦΕΡΝΕΙ NA ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: «EINAI ΠΑΡΑΝΟΜΟ-EINAI ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ-ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

 ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ-ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ-ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ-ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ-ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ»

Ο πολίτης που καταφέρνει να βάλει λουκέτο στο εμβολιαστικό κέντρο της Κέρκυρας, ο Σπύρος Παγιάτης (φωτό), μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή μας

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Γεράσιμο Βραχιολίδη. Ακούστε το ηχητικό-βόμβα κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμματα-ακούστε από το 47.50'' ως το τέλος.111111111

«Είναι παντελώς παράνομο αυτό το κέντρο-είναι κρεματόριο-σκοτώνουν ανθρώπους. Φτιάξανε μια σιδηροκατασκευή σε βοηθητικό χώρο του γηπέδου μπάσκετ. Μέσα σε ένα βράδυ μετέτρεψαν μια σιδηροκατασκευή σε εμβολιαστικό κέντρο. Μετέτρεψαν ένα γυμναστήριο σε κρεματόριο.  Σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάρτιο, εμβολιαστικά κέντρα μπορούν να δημιουργηθούν κατ'εξαίρεση μόνο σε δομές πρωτοβάθμιας υγείας. Αν λοιπόν κάποιος μπορεί να μου πει ότι το MEGA εμβολιαστικ΄ο κέντρο των Αθηνών είναι ιατρική δομή, να μου το πει και μενα που δεν το ξέρω! Είναι όλα παράνομα. Να κινηθεί ο κόσμος εναντίον των υπευθύνων των εμβολιαστικών κέντρων που απλά λένε "τη δουλειά μου κάνω". Δεν εκτελούν εντολές, εκτελούν κόσμο σε αυτά τα εμβολιαστικά κέντρα»! 

"Ακριβώς αυτό έκανα κι εγώ", λέει ο Σπύρος Παγιάτης, "κινήθηκα νομικά εναντίον του υπευθύνου-διοικητού του εμβολιαστικού κέντρου Κέρκυρας, ανώτατου αξιωματικού της Αεροπορίας, Δαραβίγκας ονομάζεται. Αυτός ο άνθρωπος λόγω της θέσης του και των υποσχέσεων που είχε πάρει από την Αθήνα, πίστευε ότι δεν μπορεί να τον πειράξει κανένας. Αυτός ο άνθρωπος με τη στάση του ξεφτίλησε όλο τον ελληνικό στρατό-ήταν απαράδεκτος". 

--- Τον ΄'εστειλες στο αυτόφωρο και κατάφερερς να τον διώξεις από τη θέση του;

Παγιάτης: Και αυτόν και τον υποδιοικητή, ονόματι Ρίζο. ...όλα είναι στημμένα πάνω στις πλάτς ενός ολόκληρου λαού που έχει σκύψει στα τέσσερα! 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις