Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

KATAPPEEI ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - Έβαλε «λουκέτο» σε κατάστημα της η Alpha Bank στη Σύρο

 TO ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ  ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!!!

Από την Alpha Bank εγκαινιάζεται φέτος ο νέος γύρος συρρίκνωσης του δικτύου των τραπεζικών καταστημάτων και του περιορισμού των θέσεων εργασίας στον Νομό Κυκλάδων,

καθώς η διοίκηση του Ομίλου αναστέλλει από σήμερα οριστικά τη λειτουργία του υποκαταστήματος, στην Ηρώων Πολυτεχνείου στη θέση “Καρνάγιο” στην Ερμούπολη.

Το κατάστημα θα συγχωνευτεί με το κεντρικό τραπεζικό κατάστημα στο κέντρο της Ερμούπολης. Με το «λουκέτο» η Alpha Bank θα μείνει στο νησί της Ερμούπολης με ένα μόνο καταστήματα και 11 συνολικά στον νομό.

Θα πρέπει να αναφερθεί, ότι το συγκεκριμένο κατάστημα, εξυπηρετούσε αρκετό κόσμο, οι οποίοι το προτιμούσαν λόγω της τοποθεσίας του, της εξυπηρέτησης του και φυσικά της ευκολίας του παρκαρίσματος στην ευρύτερη περιοχή. Η μείωση των τραπεζικών υποκαταστημάτων σίγουρα λειτουργεί εις βάρος των πολιτών, οι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να μεταβαίνουν στο κέντρο της Ερμούπολης.

Δυστυχώς αντί να αποσυμφορίζεται το κέντρο… και να μεταφέρονται οι υπηρεσίες εκτός…επιστρέφουν στο κέντρο της Πόλης. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις