Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Κηδεία Μίκη Θεοδωράκη: Εκνευρίστηκε ο Μητσοτάκης από τις έντονες αποδοκιμασίες και τα ‘ριξε στον Κουτσούμπα (Video)

 Δεν κυριάρχησαν, αλλά δεν πέρασαν απαρατήρητα και προκάλεσαν αίσθηση, τα συνθήματα αποδοκιμασίας και γιουχαΐσματα κατά κυβερνητικών στελεχών και κατά του

πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που εκτόξευσαν κάποιοι εκ των συγκεντρωμένων στον αύλειο χώρο της Μητρόπολης Αθηνών, στη διάρκεια του «Αποχαιρετισμού» του Μίκη Θεοδωράκη.

Όμως το βέβαιο είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ενοχλημένος. Δεν είναι τυχαίο ότι εξέφρασε προς τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα τη δυσαρέσκειά του για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του.

Ο διάλογος που διημείφθη μεταξύ των δυο είναι χαρακτηριστικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα του είπε:

– Καλό ήταν να μην γίνει αυτό. Έπρεπε να έχετε διασφαλίσει ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.

Και ο Δημήτρης Κουτσούμπας του απάντησε:

– Δεν έχουμε καμιά ευθύνη γι αυτό. Ούτε έχουμε ευθύνη για κάθε άνθρωπο. Τι να κάναμε;



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις