Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

«Μην εμβολιαστείς»: To μυστικό πίσω απ’ την καλύτερη καμπάνια για τον εμβολιασμό


 Ένα φορτηγό γραφείου τελετών τριγυρνάει στους δρόμους της με μια τεράστια πινακίδα. Τι έχει συμβεί;

Έχουμε δει ένα σωρό καμπάνιες υπέρ του εμβολιασμού, με την θετική ενέργεια των διαφημιστών και τις εικόνες από ένα μέλλον χωρίς κορωνοϊό, να κυριαρχούν. Υπάρχει όμως και μια, που στοχεύει στην αντίστροφη (!) ψυχολογία. Μέσα από σχετική ανάρτηση του Ευθύμιου Σαββάκη, ανακαλύψαμε το παρακάτω:

«Όταν ένας Οίκος Τελετών σου λέει… “Μην εμβολιάζεσαι”.

Η πιο… ιδιαίτερη καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού έρχεται από την Βόρεια Καρολίνα, όπου η ιδιωτική ιατρική κλινική StarMed ανέθεσε στη διαφημιστική εταιρεία BooneOakley να σκεφτεί μία ιδιαίτερη ιδέα για να πείσει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο.
Και τι έκανε ο David Oakley και η ομάδα του; Δημιούργησαν έναν ψεύτικο Οίκο Τελετών (το Wilmore Funeral Home θα το είδατε παντού αυτές τις ημέρες – αλλά δεν υπάρχει), το φορτηγάκι του οποίου τριγυρνούσε στους δρόμους της πόλεις με το logo του Οίκου Τελετών και το μήνυμα: “Μην εμβολιάζεσαι”.
Φυσικά, το κοινό (σοκαρισμένο) άρχισε να ψάχνει τον τολμηρό Οίκο Τελετών. Μπήκε, λοιπόν, στην ειδική landing page που είχε φτιαχτεί ως το site του κι εκεί έβλεπε δύο πράγματα. Την προτροπή να εμβολιαστεί με Link που οδηγούσε στο επίσημο site της StarMed και μία υπενθύμιση.
Ότι αν δεν το κάνει, θα χρειαστεί τον… Οίκο σύντομα.

Ήταν όντως τρολιά! Το ομολόγησαν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της διαφημιστικής εταιρείας

Και ορισμένοι θυμήθηκαν και αυτό το διαμάντι από το πρόσφατο παρελθόν, με την πινακίδα «Στείλτε μηνύματα οδηγώντας» με κάποιο φανταστικό γραφείο κηδειών και πάλι ως χορηγό.


Τα σέβη μας στους διαφημιστές!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις