Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντούν οι πολίτες για το ενδεχόμενο νέου lockdown


 Διψήφια διαφορά διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Στην πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις, η ΝΔ συγκεντρώνει 34,5% έναντι 24% της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με 6,5%, το ΚΚΕ με 6%, η “Ελληνική Λύση” με 4,5% και το ΜέΡΑ25 με 3%. Οι “Έλληνες” συγκεντρώνουν 1,5%, στο “άλλο κόμμα” τοποθετείται το 7% των ερωτηθέντων, το 5% είναι στο “Λευκό, άκυρο, αποχή”, ενώ 8% παρουσιάζονται αναποφάσιστοι.

Στην πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων, η ΝΔ συγκεντρώνει 36,5% έναντι 25% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν ΚΙΝΑΛ (7%), ΚΚΕ (6%), “Ελληνική Λύση” (4,5%), ΜέΡΑ25 (3%), “Έλληνες” (1,5%), με το “άλλο κόμμα” απαντούν 7,5% των ερωτηθέντων, ενώ 9% είναι οι αναποφάσιστοι.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Στο ερώτημα του καταλληλότερου πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 40%, ακολουθεί το “κανένας από τους δύο” στο 30%, με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκεντρώνει το 26% με 4% να τοποθετείται με το «δεν γνωρίζω/δεν απαντώ».

Τέσσερις στους δέκα βλέπουν lockdown

Τέσσερις στους δέκα ερωτηθέντες βλέπουν ως πιθανό ένα γενικό lockdown. Συγκεκριμένα στην ερώτηση αν είναι πιθανός ένας νέος γενικός περιορισμός-lockdown, το 12% απαντά «σίγουρα ναι» και το 28% τοποθετείται με το «μάλλον ναι».

«Μάλλον όχι» απαντά το 37%, 9% «σίγουρα όχι», ενώ 14% είναι στο «δεν γνωρίζω/δεν απαντώ».

Όσον αφορά τον κύριο λόγο που δηλώνουν ότι δεν θα εμβολιαστούν όσοι απάντησαν «ποτέ», το 40% εκφράζει ανησυχία για τις παρενέργειες των εμβολίων, το 19% από αντίδραση στην πίεση, το 16% υποστηρίζει ότι τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά, το 11% για θρησκευτικούς λόγους, το 7% απαντά ότι δεν τον ανησυχεί ο κορονοϊός, το 5% αναφέρει ότι δεν του το επιτρέπει θέμα υγείας ενώ 2% των ερωτηθέντων επικαλείται αδιευκρίνιστο λόγο.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 22092021-FINAL

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις