Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

NTOKOYMENTO – ΓΡΟΘΙΑ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ – AYTO EINAI TO ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ


 Σε ένα βίντεο «ΚΑΡΑΒΟΜΒΑ», ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης, πριν εκλεγεί, είχε αποκαλύψει πως μικρός ήθελε να γίνει γιατρός (Παναγία μου!), όντας υπέρμαχος των εναλλακτικών θεραπειών, όπως η ομοιοπαθητική, ενώ υποστηρίζει πως κάθε ανθρώπινο σώμα έχει δικαίωμα να επιλέξει την θεραπεία που επιθυμεί!!!

Είχε δηλώσει:

«Αυτό που ξεχωρίζει την ομοιοπαθητική από την κλασσική ιατρική (σ.σ. η σημερινή ιατρική δεν είναι η κλασσική ιατρική, αλλά ονομάζεται χημική αλλοπαθητική ιατρική) είναι η ιδέα της εξατομικευμένης θεραπείας.

Ότι κάθε άρρωστος, κάθε ανθρώπινο σώμα είναι διαφορετικό και κάθε θεραπεία θα πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του συγκεκριμένου ασθενή.

Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ασθενή, του κάθε ανθρώπου να επιλέγει την θεραπευτική μέθοδο που του ταιριάζει».

Τότε γιατί επιβάλλει τα εμβόλια και δεν αφήνει τους πολίτες να επιλέξουν μόνοι τους τη θεραπεία που επιθυμούν;;; Γιατί ο Μητσοτάκης τώρα που στρογγυλοκάθησε στην καρέκλα περνάει νόμους χούντας και έχει βάλει όλα τα τσιράκια του να απειλούν πρωί – βράδυ τον κόσμο και την προσωπική του βούληση; Γιατί αγνοεί φάρμακα που έχουν αρχίσει να κυκλοφορύν ή να βρίσκονται σε τελικό πειραματικό στάδιο την ώρα που και οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν τον ιό;

Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός σας αγαπητοί αναγνώστες. Ένας ψεύτης όπως και όλοι όσοι ηγήθηκαν της χώρας εδώ και δεκαετίες. Θαυμάστε τον στο παρακάτω ιστορικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις