Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Περίεργα ευρήματα σε αυτοψίες νεκρών μετά τον εμβολιασμό τους: Αλλαγές στους ιστούς - Ανίχνευση μεταλλικών στοιχείων

 Τα αποτελέσματα της αυτοψίας σε 40 άτομα που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους με ένα από τα τέσσερα εμβόλια COVID στην Ευρώπη, ανέλυσαν επιστήμονες στην Γερμανία παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα των ερευνών τους.

Συγκεκριμένα τρεις επιστήμονες παρουσίασαν τα αποτέλεσμα των αυτοψιών, που ξεκίνησαν  τον περασμένο Ιούλιο στο Ινστιτούτο παθολογίας του Reutlingen και τα συμπεράσματα είναι έως και ανησυχητικά:

Παρατηρήθηκαν μεταβολές στον ιστό των αποθανόντων, ενώ όπως ανέφερε ο καθηγητής Dr. Werner Bergholz ανιχνεύτηκαν μεταλλικά στοιχεία με περίεργο σχήμα στον οργανισμό τους, ενώ όπως σημειώνεται οι περισσότεροι πέθαναν περί τις δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό τους.

Οι άλλοι δύο επιστήμονες που παρουσίασαν τα αποτελέσματα των αυτοψιών ήταν ο Dr. Arne Burkhardt και ο Dr. Walter Lang.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης το οποίο όμως είναι στη γερμανική γλώσσα.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις