Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!! ΡΟΥΦΙ@ΝΟΙ ΤΗΣ ΝΔ “ΔΙΝΟΥΝ” ΣΤΕΓΝΑ ΚΟΣΜΟ – ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


 Για την απόφαση του να παρέμβει ώστε να διωχθούν όλοι όσοι παρακινούν τον κόσμο στο διαδίκτυο να μην υπακούσει τα μέτρα και κατ’επέκταση να μην εμβολιαστεί μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, τόνισε πως «δε θα επιστρέψουμε σε ομάδες που καθοδηγούνται από την ανευθυνότητα, την οπισθοδρομική στάση, τον παραλογισμό ή κάθε είδους ιδιοτέλεια να δημιουργήσουν αναστάτωση στην κοινωνία».

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι οι κατάλληλοι…”καλοθελητές” πολίτες συνδράμουν το έργο των αρχών για τον εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων, φέρνοντας στις μνήμες μας σταλινικού τύπου καθεστώτα.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Έδωσα εντολή στον επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να συγκεντρώσει από το διαδίκτυο και τα social media όλα τα στοιχεία που αφορούν σε δράσεις παρακίνησης των πολιτών, εναντία στη δημοσία υγεία, τη δημοσία ασφάλεια και το κράτος.

Η χώρα έχει ανάγκη να προχωρήσει μπροστά, με ασφάλεια, με ενότητα και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε διάφορες ομάδες που καθοδηγούνται από την ανευθυνότητα, την οπισθοδρομική στάση και τον παραλογισμό ή και κάθε είδους ιδιοτέλεια, να δημιουργήσουν αναστάτωση στην κοινωνία.

Όλες οι σχετικές υποθέσεις πρέπει να πάνε αμέσως στη δικαιοσύνη. Και η ενημέρωση που έχω είναι ότι μετά την ανακοίνωση μας υπάρχουν πολλοί πολίτες που συμβάλλουν στην ανάδειξη τέτοιων περιπτώσεων».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις