Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Σουηδία - Τον λήστεψαν και τον βίασαν αλλοδαποί: Καταδικάστηκε για «υποκίνηση φυλετικού μίσους»


 Ο Kenny Friberg ένας  Σουηδός 21 ετών ίσως δεν περίμενε ποτέ τι κατάληξη θα είχε μια βόλτα που θα έκανε σε μια σουηδική πόλη: Μια συμμορία αλλοδαπών τον λήστεψε, τον βίασε και τώρα κατηγορείται για υποκίνηση φυλετικού μίσους.

Η υπόθεση εκτυλίχτηκε, που αλλού μα στο Malmö  γνωστό από τα πρωτοφανή επίπεδα εγκληματικότητας των αλλοδαπών. Οι αλλοδαποί αφού πρώτα τον λήστεψαν στη συνέχεια το βίαζαν επί ΄6 ώρες με ένα μπουκάλι αναψυκτικού απειλώντας τον την ίδια στιγμή με ένα όπλο στο στόμα του.

Τελικά μετά από έξι ώρες ο άτυχος Σουηδός κατάφερε να ξεφύγει από τους βιαστές του πηδώντας στο κανάλι που διατρέχει την πόλη για να διαφύγει κολυμπώντας.

Κατά τη διάρκεια της δίκης οι κατηγορούμενοι γελούσαν συνεχώς με τον 21χρονο και τότε αυτός στάθηκε όρθιος και φώναξε “Sieg Heil” δύο φορές.

«Hταν ο πιο δραστικός ,και άμεσος τρόπος για να τους κόψω το γέλιο να τους κάνω να αισθανθούν άσχημα», είπε αργότερα.

Οι αλλοδαποί αντέδρασαν έντονα, σημειώθηκε επεισόδιο και η δίκη διακόπηκε.

Την ίδια ημέρα ο Kenny Friberg κατηγορήθηκε για υποκίνηση φυλετικού μίσους, δικάστηκε και βρέθηκε ένοχος.

Από τους τρεις αλλοδαπούς, ο ένας 20 χρονών σήμερα αφέθηκε ελεύθερος για να συλληφθεί ξανά μετά από παρόμοιο έγκλημα. Ο άλλος κατηγορούμενος   αλλοδαπός είχε απαλλαγεί λόγω έλλειψης στοιχείων. Τώρα είναι στη φυλακή επειδή μαχαίρωσε ένα άλλο άτομο. Ο τρίτος 25 ετών δεν ζει καθώς πυροβολήθηκε σε επεισόδιο στο Malmö.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις