Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Τι ακούστηκε σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι: «Δεν είναι δυνατόν το 30% των ανεμβολίαστων να κατέχει όλες τις ΜΕΘ»! (βίντεο)


 Στον τηλεοπτικό δίαυλο του ΣΚΑΙ ακούστηκε μια πρωτοφανής δήλωση με βάση την οποία οι ανεβμολίαστοι θα έπρεπε να δικαιούνται τόσες ΜΕΘ σε αναλογία όσο είναι το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό της χώρας!

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» ήταν ο Λοιμωξιολόγος, Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση με τους εμβολιασμούς και τα κρούσματα.

Παρόλα αυτά δεν ήταν αυτός που προχώρησε στην πρόταση αυτή αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής:

«Δεν είναι δυνατόν το 30% του ανεμβολίαστου πληθυσμού να κατέχει το 100% των ΜΕΘ της χώρας. Και το 70% που θέλει ΜΕΘ για άλλους λόγους επειδή τρακάρει με το αμάξι, παθαίνει εγκεφαλικά και καρδιακά να μην έχει ΜΕΘ. Είναι άδικο δηλαδή».

Να σημειώσουμε ότι οι ΜΕΘ που έχουν δεσμευθεί για τους ασθενείς με κορωνοϊό αποτελούν μόνο ένα μέρος από τις συνολικές ΜΕΘ που υπάρχουν στα ελληνικά νοσοκομεία που σημαίνει ότι πρόκειται για μια αναληθή διαπίστωση που όμως δημιουργεί τις... δέουσες εντυπώσεις στον κόσμο που δεν έχει γνώση του ζητήματος.

«Λένε ” τα δικαιώματα και το ένα και το άλλο” οι αντιεμβολιαστές. Έχουν και οι άλλοι δικαιώματα. Κανονικά έπρεπε το ποσοστό των ΜΕΘ που διατίθεται για ανεμβολίαστους να ισοδυναμεί με το ποσοστό του πληθυσμού τους. Μην μας λένε συνέχεια ότι “έχω το δικαίωμα, έχω το δικαίωμα”».

Να προσθέσουμε ότι και το 30% των ανεμβολίαστων είναι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό επί του γενικού πληθυσμού.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία είναι τουλάχιστον 40% και μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού στην Καρδίτσα που θεωρείται πολύ πιθανό ότι έχει γίνει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις