Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Βασίλης Λεβέντης: «Δύσκολα τα πράγματα» λέει ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού


 Μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό δίνει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, με την περίπτωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων να είναι δύσκολη.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του», ανέφερε ο Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Πώς έφτασε στη ΜΕΘ

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε νοσήσει από την αρχή της εβδομάδας, αλλά τα συμπτώματα ήταν ήπια και βρισκόταν σε καραντίνα σπίτι του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε διαγνωστεί προ δεκαημέρου με κορονοϊό, ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατοίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να πάει στον Ευαγγελισμό.

Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του και μετά από την αξονική που έδειξε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις