Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Β.Παπαευαγγέλου: Είναι φυσιολογικό»! - «Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί παιδιών, αυξάνονται αναφορές για παρενέργειες - ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Παρλαπιπας: Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με αναφορές τόσο από θανάτους όσο και από παρενέργειες μετά τους εμβολιασμούς!!! Τα ΜΜΕ που πληρώνονται κρατάνε σιγή ιχθύος και δεν τολμούν να αναφέρουν τίποτα με όλα αυτά!!! Έκαναν σημαία το θάνατο μιας ανεμβολιαστης κοπέλας που ο αδερφός της ήταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και τα υπόλοιπα τα θάβουν επιμελώς!!!! Έτσι βγαίνει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η κυρία!!!


«Υπάρχει απαραίτητα χρονική συσχέτιση αλλά όχι απαραίτητα αιτιολογική συσχέτιση, μεταξύ εμβολίου-παρενεργειών»

«Εν αναμονή της χορήγησης των εμβολίων από τους παιδιάτρους δεν θα πρέπει να χάνεται ο χρόνος ούτε μιας ημέρας. Οι εμβολιασμοί πρέπει να συνεχίζονται χωρίς να αναβάλλονται. Είναι πάρα πολύ σημαντικό» τόνισε η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών κατά την τελευταία ενημέρωση για την εμβολιαστική κάλυψη είπε προχθές η κ.Θεοδωρίδου αλλά αυτό που ακούστηκε σήμερα προκαλεί το λιγότερο άγχος.

Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, κατά την σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην χώρα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς, όπου οι φοιτητές είναι πρωταθλητές και κάλεσε όλους να εμβολιαστούν καθώς πλέον διακαής πόθος της κυβέρνησης είναι τα παιδιά.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων δήλωσε ότι:

«Όσο αυξάνεται ο όγκος των παιδιών που εμβολιάζονται, τόσο θα αυξηθούν τα περιστατικά που θα αναφέρονται με παρενέργειες. Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Υπάρχει απαραίτητα χρονική συσχέτιση αλλά όχι απαραίτητα αιτιολογική συσχέτιση».

Με άλλα λόγια, η κα Παπαευαγγέλου είπε πως όποιο παιδί κάνει το εμβόλιο μπορεί να έχει παρενέργειες, αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά θα πουν πως μάλλον δεν φταίει το εμβόλιο!

Πάνω από 140.000 παιδιά έχουν εμβολιαστεί

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, είπε ότι για την ηλικιακή ομάδα 15 – 17, το 25% έχει ήδη εμβολιαστεί και αν υπολογίσουμε και τα ραντεβού, ανέρχεται στο 26,5%, δηλαδή έχουν ήδη εμβολιαστεί 90.000 παιδιά της ηλικιακής αυτής ομάδας.

«Όπως βλέπετε, καταγράφεται μια σημαντική αύξηση σε σχέση με την προηγουμένη εβδομάδα που ανακοινώσαμε το ποσοστό συμμετοχής και περισσότερες από 16.000 παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας, 15 – 17, έχουν εμβολιαστεί τις τελευταίες μέρες», παρατήρησε.

Για την ηλικιακή ομάδα 12 – 14, το 13% έχει ήδη εμβολιαστεί και αν υπολογίσουμε και τα ραντεβού, ανέρχεται στο 14,5%, δηλαδή έχουν ήδη εμβολιαστεί 50.000 παιδιά. Άρα, συμπλήρωσε, στο σύνολο στις δύο ηλικιακές κατηγορίες έχουν εμβολιαστεί περισσότερο από 140.000 παιδιά. Και εδώ παρατηρείται μια σημαντική αύξηση με 13.5000 παιδιά να έχουν εμβολιαστεί τις τελευταίες ημέρες, επισήμανε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις