Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Δημόσιος Υπάλληλος σε νοσοκομείο είχε να πατήσει στην δουλειά 15 χρόνια και το κράτος τον πλήρωνε κανονικά


 Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία με την ιστορία ενός 67χρονου δημοσίου υπαλλήλου στο νοσοκομείο Pugliese Ciaccio του Καταντζάρο οποίος είχε να πατήσει το πόδι του στην δουλειά του από το 2005, παρόλα αυτά πληρωνόταν κανονικότατα.

Ο 67χρονος σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία έπαιρνε μισθούς κανονικά κάθε μήνα (συνολικού ύψους 538.000 ευρώ).

Πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για κατάχρηση υπηρεσίας, πλαστογραφία και εκβιασμό, ενώ ερευνάται και ποιο ρόλο έπαιξαν στην υπόθεση έξι διευθυντές στην υπόθεση αργομισθίας, που είναι σύνηθες φαινόμενο στον δημόσιο τομέα στην Ιταλία, σύμφωνα με τον Guardian.

Η σύλληψη του 67χρονου έγινε έπειτα από μακροχρόνια έρευνα για απουσίες και ύποπτες απάτες στον δημόσιο τομέα. Η αστυνομία στην Ιταλία συνέλεξε στο πλαίσιο της έρευνας με την κωδική ονομασία «Μερική Απασχόληση» στοιχεία από το παρουσιολόγιο του νοσοκομείου, από τα αρχεία καταβολής μισθών και καταθέσεις συναδέλφων του.

Ο 67χρονος υπάλληλος, φέρεται το 2005 να είχε απειλήσει την τότε διευθύντρια του νοσοκομείου που είχε σκοπό να υποβάλει πειθαρχική αναφορά εις βάρος του για τις διαρκείς απουσίες του. Η διευθύντρια τελικά παραιτήθηκε κι ο 67χρονος συνέχισε τις άπατες του, αφού ούτε ο νέος διευθυντής, ούτε το τμήμα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων του νοσοκομείου ενδιαφέρθηκαν να ελέγξουν τις παρουσίες του.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις