Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Άγρια μάχη: Καμηλοπάρδαλη τα έβαλε με 6 λιοντάρια και βγήκε ζωντανή (Video)

 


Είναι από αυτό που λέμε «ενάντια σε όλα τα προγνωστικά». Και όμως μια καμηλοπάρδαλη πάλεψε με 6 λιοντάρια επί 5 ώρες και κατάφερε να βγει ζωντανή. Το περιστατικό συνέβη στο Kruger National Park στη Νότια Αφρική πριν δυο χρόνια και το κατέγραψε με την κάμερα του ο Francois Pienaar.

Η καμηλοπάρδαλη τρώει αμέριμνη τεντώνοντας τον μακρύ λαιμό της στην κορυφή ενός δέντρου όταν ξαφνικά εμφανίζεται η αγέλη με τα 6 πεινασμένα λιοντάρια. Πέντε θηλυκά και ένα αρσενικό.

Τα λιοντάρια με τεράστια πηδήματα γραπώνονται με τα νύχια τους στο κορμί της καμηλοπάρδαλης και προσπαθούν να τη ρίξουν κάτω. Η καμηλοπάρδαλη αντιστέκεται και προσπαθεί να ξεφύγει. Τα λιοντάρια της έχουν δαγκώσει καλά τα πίσω πόδια και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Όμως παλεύει για να ζήσει και με περίσσια δύναμη προχωράει και σέρνει μαζί της και τα λιοντάρια. Αυτό συμβαίνει επί 5 ώρες. Και στο τέλος ο κινηματογραφιστής μας δείχνει τα λιοντάρια αποκαμωμένα και να έχουν παρατήσει την προσπάθεια, και την καμηλοπάρδαλη εξουθενωμένη μεν, ζωντανή δε να απομακρύνεται.ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις