Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Αντάρτικο στη ΝΔ: «Να μας εξηγήσεις γιατί διέγραψες τον Μπογδάνο» - Δηλώσεις-«φωτιά» από τον βουλευτή Κ.Κυρανάκη

 


Να αιτιολογήσει την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ ζήτησε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο βουλευτής Κώστας Κυρανάκης, προβαίνοντας σε σαφή πρόκληση προς μια ηγεσία που πλέον δείχνει να έχει κόψει τον «ομφάλιο λώρο» με τα πολιτικό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της ΚΟ.

«Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού, είναι ξεκάθαρο αυτό. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέρες θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση. Με κομματικό κόστος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε την άποψή του. Είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Kontra Channel.

Η δήλωση δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών: Δεν αναγνωρίζει το «λευκή κομματική επιταγή», ούτε το απόλυτο της εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κόμμα. Αλλά ποιο απόλυτο; Πλην των υπουργών (όχι όλων) τα μέλη της ΚΟ μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για την ηγεσία του κόμματος και το «πασοκογενές» περιβάλλον του

Ειδικά για τα κίνητρα διαγραφής του Κ.Μπογδάνου, τρεις βουλευτές της ΝΔ με την προϋπόθεση της τήρησης της ανωνυμίας τους, μίλησαν στο pronews.gr και τόνισαν με μία φωνή ότι «Κανείς δεν περίμενε ότι θα διαγραφόταν βουλευτής της ΝΔ επειδή δήλωσε αντικομμουνιστής. Δεν πάμε καθόλου καλά».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις