Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

H NEA XOYNTA - Απαγορεύουν σε ανεμβολίαστους νεφροπαθείς την αιμοκάθαρση και σε φοιτητές το μάθημα


 Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο pronews.gr, απαγορεύουν σε νεφροπαθείς πολίτες να κάνουν αιμοκάθαρση εάν δεν είναι εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού. 

Πρόκειται για μια απίστευτη κίνηση η οποία βάζει σε κίνδυνο τις ζωές συμπολιτών μας επειδή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, καθώς ένας νεφροπαθής χρειάζεται να κάνει αιμοκάθαρση ανά κάποια χρονικά διαστήματα. Και όλο αυτό υποτίθεται για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό. Αλήθεια έτσι θα τους προστατεύουν από τον ιό; 

Χαρακτηριστικό του «μπλόκου» που έχει στηθεί στους ανεμβολίαστους πολίτες στα νοσοκομεία είναι και η καταγγελία που έκανε φοιτητής του ΑΠΘ στο pronews.gr σύμφωνα με την οποία απαγορεύουν σε φοιτητές να παρακολουθήσουν το «Εργαστήριο Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας» εάν είναι ανεμβολίαστοι. 

Όπως αναφέρεται σε e-mail που εστάλη στους φοιτητές σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο δεν επιτρέπεται η είσοδος στην κλινική σε όσους φοιτητές είναι ανεμβολίαστοι. Να σημειώσουμε πως η κυβέρνηση έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στους υγειονομικούς, κάτι που ουσιαστικά ισχύει και για τους φοιτητές που σπουδάζουν επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γιατί αλλιώς δεν τους επιτρέπεται η είσοδος σε νοσοκομεία και κλινικές. 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις