Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Αυστρία: Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ομιλίας της πλήρως εμβολιασμένη νεαρή βουλευτής (βίντεο)


 Σοκ στην Αυστρία από την λιποθυμία της βουλευτού Eva-Maria Holzleitner του κόμματος SPO κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Βουλή.

Η νεαρή βουλευτής, μόλις 28 ετών, ενώ μιλούσε ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στο βήμα της Βουλής.

Είναι άγνωστο   με ποιο εμβόλιο ήταν εμβολιασμένη  ενώ  είχε εκφράσει την πλήρη υποστήριξή της στο πρόγραμμα των εμβολιασμών.

«Έχω πίστη στην επιστήμη. Ο σκεπτικισμός ότι μια γυναίκα μπορεί να υποστεί στείρωση μετά από τον εμβολιασμό της είναι πλήρως αβάσιμος. Έχουμε εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός είναι ζωτικής σημασίας για να θέσουμε την πανδημία υπό έλεγχο», είχε δηλώσει πρόσφατα.


Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στην Δανία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις