Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

“Μπάλλος”: Τι λέει η γυναίκα με το… κανό που έγινε viral στον πλημμυρισμένο Κολωνό


 Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που έπληξαν χθες όλη την Αττική. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έφερε ο “Μπάλλος” είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, καταστήματα και δρόμοι. Κάτοικοι και επιχειρηματίες στον Κολωνό, μία περιοχή που επλήγη από τη σφοδρή νεροποντή, βρίσκονται σε απόγνωση.

Κολωνός κανό - κακοκαιρία "Μπάλλος"

Είναι ενδεικτικές οι εικόνες μίας γυναίκας που έκανε… κανό στους πλημμυρισμένους δρόμους του Κολωνού.

Η κυρία Θεανώ διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή. Όπως αναφέρει, το κατάστημα καταστράφηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσε η δυνατή βροχή. Το νερό μέσα στην επιχείρησή της, έφτασε το μισό μέτρο..

Κολωνός κανό - κακοκαιρία "Μπάλλος"

“Έχει καταστραφεί η επιχείρησή μου, έχουν καταστραφεί σπίτια και άλλες επιχειρήσεις και θέλουμε εδώ και τώρα, άμεση λύση”, λέει η γυναίκα στην κάμερα του Alpha.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν χθες με το πέρασμα του “Μπάλλου”, είπε πως “ήταν πάρα πολύ δυνατή η βροχή, αν έβρεχε μισή ώρα ακόμα θα είχαμε και θύματα. Στη δική μου επιχείρηση το νερό είχε φτάσει το μισό μέτρο μέσα, με δύο αντλίες βγάζαμε νερά”.

Κολωνός κανό - κακοκαιρία "Μπάλλος"

Κολωνός κανό - κακοκαιρία "Μπάλλος"

Κολωνός κανό - κακοκαιρία "Μπάλλος"

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις