Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Δ.Γιαννακόπουλος: «Όταν αποκαλυφθούν όλα τα ψέματα που μας σερβίρετε δεν θα σας σώσουν ούτε τα ελικόπτερα»!

 


Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε σε μια ακόμη ηχηρή παρέμβαση, με την οποία στέλνει σαφέστατο μήνυμα προς την κυβέρνηση για τα μέτρα διαχωρισμού που έχει επιβάλει. 

Ο Δ.Γιαννακόπουλος ο οποίος προσφάτως είχε τονίσει ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έγινε στην τιμή του πατέρα του, γιατί είναι ανεμβολίαστος, αναφέρθηκε σε... ελικόπτερα και Σπιναλόγκα. 

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο Instagram αναφέρει: «Όταν αποκαλυφθούν (και να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει) όλα τα ψέματα που μας σερβίρετε τόσο καιρό και καταλάβει επιτέλους ο κοσμάκης γιατί έχει περάσει αυτή τη χουντική συμπεριφορά, ούτε τα ελικόπτερα θα σας σώσουν, αλλά ούτε η Σπιναλόγκα θα σας χωράει...»

Παράλληλα συνόδευσε την ανάρτηση του με ένα βίντεο στο οποίο τονίζει: «Οι εμβολιασμένοι κολλάνε το ίδιο με τους ανεμβολίαστους, μην πούμε και περισσότερο. Τους ανεμβολίαστους τους έχεις κλεισμένους στο σπίτι και οι εμβολιασμένοι είναι έξω και διασκεδάζουν». 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις