Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Δ.Κούβελας: «Οι κυβερνήσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων»!


 Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, υποστήριξε σε συνέντευξη του ότι οι κυβερνήσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων. 

Ο Δ.Κούβελας ο οποίος είναι καθηλωτικός σε κάθε του συνέντευξη μίλησε σε κυπριακό ΜΜΕ για τα μέτρα για τον Covid-19 και κυρίως γι' αυτά τα οποία, όπως είπε, είναι «γελοία». 

«Στην Ελλάδα είχαν απαγορεύσει το υποβρύχιο ψάρεμα. Δηλαδή γιατί το έκαναν αυτό; Για να μην κινδυνεύσουν οι ροφοί;», είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Υπήρξαν κάποιες ακρότητες, οι οποίες φτάνουν στα όρια του γελοίου και προφανέστατα ένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να σκεφτεί ότι τα άλλα μέτρα μπορεί να είναι λιγότερο γελοία. Άρα τα βλέπει όλα υπό ένα φάσμα ανεκδότου και όποτε μπορεί θα τα παρακάμψει».

Την «βόμβα» όμως την πέταξε στη συνέχεια, καθώς σε ερώτηση για το εάν αυτά τα μέτρα τα παίρνουν οι κυβερνήσεις για να κάνουν επίδειξη ισχύος είπε: «Δεν πρόκειται για μία απλή επίδειξη ισχύος. Νομίζω ότι οι κυβερνήσεις θέλουν πια να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων. Δεν θέλουν να υπάρχουν άτομα. 

Θέλουν όλοι να έχουμε μία συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία θα καθορίζεται από το πάτημα ενός κουμπιού ή μιας εντολής. Αυτό αφαιρεί το αυτεξούσιο του ανθρώπου που ο ίδιος ο Δημιουργός του έδωσε».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις