Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

«Υποχρεωτικό τεστ και για τους εμβολιασμένους»: O «ειδικός» της κυβέρνησης Δ.Σαρηγιάννης βάζει «στοπ» στις «ελευθερίες»


 «Τελειώνουν» σιγά-σιγά τα «προνόμια» των εμβολιασμένων, καθώς ο «ειδικός» της κυβέρνησης Δημοσθένης Σαρηγιάννης υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτικό το τεστ και για τους εμβολιασμένους. 

Ο Δ.Σαρηγιάννης τόνισε ότι αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες ή τουλάχιστον σταθεροποίηση τους στα υψηλά επίπεδα των τελευταίων ημερών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Αν θέλουμε να μετριαστεί αυτή η αύξηση, πρέπει να διπλασιαστούν άμεσα τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού», προσθέτοντας ότι σε αυτήν την κατεύθυνση, ο ίδιος θεωρεί κομβικό «να είναι υποχρεωτικό ένα τεστ για όλους τους εργαζόμενους, εμβολιασμένους ή όχι».

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ είπε επίσης ότι «υπάρχει πιθανότητα 10-12% να κολλήσει κορωνοϊό ένας εμβολιασμένος, που μπορεί να μην έχει καν συμπτώματα, ο οποίος μπορεί να μεταδώσει τον ιό και να συμβάλλει στην διασπορά του κορωνοϊού».

Τέλος ο Δ.Σαρηγιάννης αναφέρθηκε στην μάσκα και ζήτησε από τους πιστούς να φορούν μάσκα σε όλη την διάρκεια του εκκλησιασμού τους και των λιτανειών.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις