Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Θρίλερ με τον θάνατο του Έλληνα υποπλοιάρχου στην Κύπρο: “Κατέρρευσε” η μητέρα του – Νέες αποκαλύψεις


 Οι αποκαλύψεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τον θάνατο του Έλληνα υποπλοίαρχου Βαγγέλη Φραγκούλη συγκλονίζουν.

Οι Αρχές έβγαλαν από το αρχείο την υπόθεση του υποπλοίαρχου, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει απόφαση του θανατικού ανακριτή.

Όπως τόνισε η μητέρα του Βαγγέλη Φραγκούλη, Νεκταρία Βλάχου, άνοιξε ο δρόμος για τη θανατική ανάκριση και στις 15 Νοεμβρίου θα βγει η απόφαση του αρμόδιου ανακριτή.

Ειδικότερα, ο θανατικός ανακριτής (κατά το αγγλικό δίκαιο) θα λάβει τα στοιχεία της υπόθεσης και θα αποφανθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία, κρίνοντας για τη συνέχεια της υπόθεσης.

“Θα προσκομίσουμε ότι στοιχεία έχουμε στον εισαγγελέα” είπε η μητέρα του Βαγγέλη η οποία λίγο αργότερα ακούγοντας μια μαρτυρία που έλεγε ότι ο Βαγγέλης ήταν η ψυχή της παρέας και διασκέδαζε μέχρι το πρωί πριν βρεθεί νεκρός, κατέρρευσε: “Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, είναι πολύ άδικο για το παιδί μου, χίλια συγγνώμη, o Βαγγέλης ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά του σπιτιού” είπε η Νεκταρία Βλάχου.

Δείτε το ξέσπασμα της μητέρας του Έλληνα υποπλοίαρχου:


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις