Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Ανακοπή υπέστη 17χρονη μαθήτρια μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer/ΒioNTech

 Θερίζουν οι παρενέργειες των εμβολίων Covid 19

Δεκαεπτάχρονη μαθήτρια Λυκείου υπέστη ανακοπή μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό της με σκεύασμα κατά του Covid-19 των Pfizer/ΒionNTech !

Η 17χρονη Joice σήκωσε πυρετό την επόμενη ημέρα από τον εμβολιασμό της και υπέστη ανακοπή μέσα στην τάξη μπρος στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών της.

Η κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Lanval της Νίκαιας στην Γαλλία και είναι σε κώμα.

Κι αυτό είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες περιστατικά που καταγράφονται καθημερινά. Στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα καταγραφής των παρενεργειών από τα εμβόλια ( EMA) οι περιπτώσεις θανάτων έχουν ανέλθει στις 26.000 περίπου μετά τον εμβολιασμό τους.

Στις ΗΠΑ πάλι, σύμφωνα με τον VAERS, τον εκεί αρμόδιο ομοσπονδιακό οργανισμό, τα περιστατικά παρενεργειών ανέρχονται στις 521.000 μόνο για το πρώτο εννεάμηνο του 2021.

Οι νεκροί μετά τον εμβολιασμό τους ξεπερνούν τις 15.000 στις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις