Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

«Γελάνε και τα πλακάκια» με τη νέα δημοσκόπηση της MARC: Η ΝΔ παίρνει 2 μονάδες πάνω από το 2019 και φτάνει το... 41%!


 «Γελάνε και τα πλακάκια» με τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης της MARC για τον ANT1 που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού: Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η ΝΔ κερδίζει +2 μονάδες από το 2019 και φτάνει το 41% με αναγωγή επί των αναποφάσιστων ενώ στην απόλυτη πρόθεση στόχου καταγράφει 34%.

Φυσικά ο καθένας μπορεί να βγάζει ότι αποτελέσματα δημοσκόπησης και να λέει ότι θέλει, αλλά ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα κερδίσει 41% στις εκλογές! Αν φτάσει το 25% (ποσοστό που πολύ δύσκολα θα επιτύχει) θα είναι τεράστια επιτυχία!

Ας δούμε κατ'αρχήν των σενάριο της πλέον κωμικής δημοσκόπησης που έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και χρόνια: Σύμφωνα με την Marc στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 41% έναντι 25,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 8%, το ΚΚΕ με 6,5%, η Ελ. Λύση 5,5%, το ΜέΡΑ25 με 3,5%. Αλλο κόμμα επιλέγει το 8%.

Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο 12,8% υπέρ του κυβερνώντος κόμματος με τη ΝΔ να συκεντρώνει 34,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 22%.

Ακολουθούν ΚΙΝΑΛ 6,3%, ΚΚΕ 5,6%, ΕΛ. Λύση 4,4%, Μέρα25 με 2,7%.

Ετσι μετά τα διαδοχικά σκάνδαλα, από την εποχή του Λιγνάδη και μετά, κατόπιν του διχασμού και την επιβολής εμβολιασμού στην μισή ελληνική κοινωνία και κυρίως στους ψηφοφόρους της ΝΔ που δεν ήθελαν με το ζόρι να εμβολιαστούν, όπως έδειχναν όλες οι δημοσκοπήσεις, την καταστροφή του 20% του δασικού πλούτου της χώρας από τις αποφάσεις ανέκδοτο, το φιάσκο Αποστολάκη, με την οικονομική διάλυση των πάντων τους πολίτες σε όλη την χώρα να τραγουδούν με μία φωνή «Μητσοτάκη γαμ...σαι» κλπ. τώρα η ΝΔ κερδίζει επιπλέον 2% από το 2019 και φτάνει το 41%!

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ, μπορεί. Αλλά και πάλι, λέμε »μπορεί». Το κύμα κατά του Κ.Μητσοτάκη είναι πλέον τεράστιο και στο εσωτερικό της ΝΔ.

Να θυμίσουμε ότι η ίδια εταιρεία έδινε νίκη στη ΝΔ, στις εκλογές του 2015 και νίκη του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού του 2015!

Αλλά θα πρέπει πλέον να υπάρξει ειδική νομοθεσία για την διαφάνεια των δημοσκοπήσων. Η περίπτωση Κουρτς στην Ελλάδα είναι παντού...

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις