Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Χαμός στο Twitter με την πρόσληψη της Σοφίας Μητσοτάκη από μεγάλο Fund του εξωτερικού

 Το Twiter γλεντάει με την πρόσληψη της κόρης του πρωθυπουργού, της 24χρονης Σοφίας, σε υψηλόβαθμο πόστο μεγάλου χρηματοπιστωτικού Fund στο Λονδίνο.

Η πρόσληψη της Σοφίας Μητσοτάκη ανακοινώθηκε από την ίδια μέσω Linkedin. Πρόκειται για τον όμιλο CVC Capital Partners που ας σημειωθεί αυτό, πρόσφατα αγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική.

Ας βγάλουμε έξω για λίγο το γεγονός αυτό και την δυσάρεστη οσμή σκανδάλου που αποπνέει και ας σκεφτούμε πραγματικά με ποια κριτήρια προσλαμβάνεται ένας νέος χωρίς καμιά εργασιακή εμπειρία σε μια τέτοια θέση κα με έναν  υψηλό -καθώς εύλογα φανταζόμαστε όλοι- μισθό; 

Μήπως τελικά τα παιδιά της ελίτ απλώς «βολεύονται» λόγω ονόματος και μόνο;

Αυτή τελικά είναι η αριστεία που ευαγγελιζόταν προεκλογικά η ΝΔ;

Να τακτοποιούνται οι συγγενείς και οι φίλοι όταν εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχοι κάνουν δουλειές του ποδαριού;

Πάντως ο απλός κόσμος στο Twitter σχολιάζει δυσμενώς και με περισσή ειρωνεία.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις