Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Η Ρωσία απαντά στα Σκόπια: Προχωρά στην απέλαση διπλωμάτη της πρεσβείας των Σκοπιων


 Η Μόσχα απάντησε σε απέλαση Ρώσου διπλωμάτη από τα Σκόπια.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών προχωρά στην απέλαση διπλωμάτη της πρεσβείας των Σκοπιων στη Μόσχα.

Πρόκειται για απάντηση της Μόσχας σε απέλαση Ρώσου διπλωμάτη από την πρεσβεία στα Σκόπια που έγινε τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σήμερα (04/10) εκλήθη στο ρωσικό ΥΠΕΞ ο προσωρινός επικεφαλής για τα ζητήματα των Σκοπιων, ο Olivera Chaushevska-Dimovska, στον οποίο παραδόθηκε υπουργική απόφαση η οποία κηρύσσει «ανεπιθύμητο πρόσωπο» (persona non grata) διπλωμάτη της πρεσβείας των Σκοπίων στη Μόσχα.

«Αυτό το μέτρο αποτελεί απάντηση στην αναπόδεικτη απόφαση των Σκοπιανων να προχωρήσουν στην απέλαση διπλωμάτη της Ρωσικής πρεσβείας τον Αύγουστο» σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.
Τότε, οι αρχές των Σκοπιων είχαν επικαλεστεί «διπλωματική συμπεριφορά που δεν συμβάδιζε με τις αρχές της Συνθήκης της Βιέννης» για την κίνηση αυτή.
Τα σκοπια, με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών Μπουχάρ Οσμάνι, είχε απελάσει και άλλον Ρώσο διπλωμάτη τον Μάιο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις