Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός σε συναυλία στις Συκιές παρά το mini lockdown (φωτo)


 Συνωστισμός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου σε συναυλία του τράπερ Ricta στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών, παρά το ότι η Θεσσαλονίκη μπήκε στο «κόκκινο» για την πανδημία του κορωνοϊού και σε mini lockdown.

Περίπου 2.000 θεατές παρακολούθησαν τη συναυλία του Θεσσαλονικιού που έχει εδραιωθεί σε αυτό που λέμε εγχώριο rap game, την ώρα που στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος απαγορεύται η μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

‘Οπως προβλέπει το πρωτόκολλο, για το διάστημα που εφαρμόζεται το lockdown κανονικά θα γίνονται εκδηλώσεις, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από την πανδημία, με τη χρήση μάσκας και με αποστάσεις.

Δείτε φωτογραφία του ditika.gr:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις