Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Νίκαια: Συνελήφθη ανερχόμενος τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικώ


 Νέα «βόμβα» στην ελληνική Show Biz, καθώς τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής συνελήφθη ένας ανερχόμενος τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του. 

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της Νίκαιας και φέρεται να έκανε διακίνηση ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν δυο άτομα να κινούνται ύποπτα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και θέλησαν να τους ελέγξουν. Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και το κλειδί ενός αυτοκινήτου, το οποίο δεν ήταν δικό τους. Όπως διαπιστώθηκε, λίγη ώρα αργότερα, ανήκε στην σύζυγο του τραγουδιστή, ο οποίος έγινε γνωστός, πέρυσι, μέσα από τη συμμετοχή του σε μουσικό διαγωνισμό.

Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητο και θα έπαιρναν τα χρήματα που θα έβρισκαν σε συγκεκριμένο σημείο του οχήματος. Στη συνέχεια, θα άφηναν το κλειδί και θα έφευγαν».

Αμέσως άνδρες της Ασφάλειας μετέβησαν στο νυχτερινό κέντρο και ζήτησαν από τους υπευθύνους του νυχτερινού κέντρου να καλέσουν τον τραγουδιστή, καθώς θεώρησαν ότι δεν θα ήταν σωστό για τη λειτουργία του καταστήματος να τους έβλεπαν οι υπόλοιποι πελάτες. Λίγο αργότερα, ο νεαρός καλλιτέχνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα περίπου δέκα γραμμάρια κοκαΐνης σε σκόνη και σε «βραχάκι» που εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τρίτη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις