Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Νίκος Παλαιοκώστας: Αποφυλακίζεται ο γνωστός βαρυποινίτης – Το σκεπτικό της απόφασης


 Ο γνωστός βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας αποφυλακίζεται. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του κρατούμενου των φυλακών του Αγίου Στεφάνου, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το pelop.gr.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης αποφάσισε ο Νίκος Παλαιοκώστας να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ’ οίκον στα Τρίκαλα, έχοντας τη δυνατότητα να εξέρχεται δύο φορές την εβδομάδα.

Στο σκεπτικό της απόφασης, γίνεται αναφορά στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο βαρυποινίτης, όπως επίσης και στην άριστη συμπεριφορά που έχει επιδείξει κατά τη διάρκεια των 16 χρόνων της κράτησής του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Την αίτηση αποφυλάκισης του Νίκου Παλαιοκώστα χειρίστηκαν οι γνωστοί δικηγόροι Χρήστος Τσόλκας και Βασιλική Αλεξανδροπούλου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις