Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

«Όχι» λένε τα εκλογικά «κάστρα» της ΝΔ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! - Προοίμιο εκλογικής ήττας


 Όχι στην κυβέρνηση και στις αυταρχικές μεθόδους επιβολής του υποχρεωτικού εμβολιασμού λένε τα μεγαλύτερα εκλογικά «κάστρα» της ΝΔ σε βόρεια και νότια Ελλάδα, μετά την Ημαθία στην οποία απαγορεύθηκαν οι παρελάσεις: 

Έτσι οι νομοί όπου θριάμβευσε η ΝΔ, στις εκλογές του 2019, αποτελούν τα προπύργια κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού με τα ποσοστά των εμβολιασμένων να είναι κάτω από το 50%: Στην  Δράμα, όπου η ΝΔ συγκέντρωσε 43,9%, στις Σέρρες με ποσοστό της ΝΔ στο 48,4%, στο Κιλκίς με 42,5%, στην Πέλλα με 42,29%, στην Πιερία με 47,5%, στην Ευρυτανία με 48,87%, στην Φωκίδα 44,75%, ενώ και στην Ηλεία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ που είναι «ένα και το αυτό» σε ότι αφορά την πολιτική εμβολιασμών και έλαβαν μαζί το 50%, οι πολίτες τάσσονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού!

Η Δυτική Αττική όπου επίσης οι  δεν θέλουν να εμβολιαστούν οι κάτοικοί της, αλλά χωρίς η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα, δεν είναι η «τυπική» εκλογική περιφέρεια, καθώς φιλοξενεί μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες Ρομά, μεταναστών από τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής που έχουν νομιμοποιηθεί και έλαβαν δικαίωμα ψήφου, κλπ. και οι οποίοι δεν εμβολιάζονται για μία σειρά λόγω που δεν έχουν σχέση με την συνειδητή επιλογή αμφισβήτησης των συγκεκριμένων σκευασμάτων της BigPharm.

Μετά την Ημαθία όπου αποφασίστηκε λόγω του επβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου να μην πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, η ίδια απόφαση ελήφθη και στην Πιερία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες περιοχές, περιφέρειες και νομοί της χώρας, συμφωνούν με την κυβερνητική πολιτική.

Πρακτικά, όπου η ΝΔ ήταν πρώτο κόμμα, με εξαίρεση την Δυτική Αττική, όπου προαναφέραμε την ιδιαιτερότητά της, οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της αρνούνται να δεχθούν την πίεση του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Η οργή περισσεύει και όσο εντείνεται η πίεση, τόσο θα εντείνονται και οι αντιδράσεις. Οι παραπάνω νομοί σε έδρες βγάζουν κυβέρνηση: Πάνω από 30 έδρες κρίνονται σε αυτές τις περιοχές!

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων που νοσούν και επειδή δεν λαμβάνουν κανένα προστατευτικό μέτρο βάσει της κυβερνητικής απόφασης, αποτελούν μια «κινητή βόμβα» για τους ανεμβολίαστους οι οποίοι ζουν μέσα σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο περιβάλλον, με κυβερνητική άδεια και έγκριση!

Η κυβέρνηση καλύπτει εντέχνως το γεγονός ότι ποσοστιαία, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι νοσούν το ίδιο σε απόλυτα νούμερα, καθώς οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν πολύ ευκολότερα στους ανεμβολίαστους, επειδή είναι περισσότεροι και δεν λαμβάνουν κανένα προστατευτικό μέτρο!

Κατά τα λοιπά μιλούν για «γεμάτες ΜΕΘ», κάτι που μοιάζει με «μαύρο ανέκδοτο»: Μια κυβέρνηση ανίκανη να προστατέψει τους πολίτες μετά από 19 μήνες πανδημίας, μη έχοντας δημιουργήσει την κατάλληλη υποδομή, δεν δικαιούται δια να ομιλεί...

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις