Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Οργή Δένδια στη Βουλή για Μπογδάνο: Να σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει εθνική απειλή - Τι προκάλεσε την έκρηξη του υπουργού Εξωτερικών


 Εντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στη Βουλή μετά από ορισμένες τοποθετήσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας.

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε στην ομιλία του μεταξύ άλλων πως: «Ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς: τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έλεγε ότι ήταν οι κομμουνιστές».

Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση από την αντιπολίτευση και υπήρξε αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη.

Η οργισμένη τοποθέτηση Δένδια

Τότε ο Νίκος Δένδιας, μετά από αναφορές πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εμφανίστηκε σε εκδήλωση για το Βίτσι, ανέφερε σε έντονο ύφος: «Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας μας, αλλά να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας στο μέλλον.

Δεν γνωρίζω ποιος παρέστη στο Βίτσι, ο πατέρας μου ήταν εκεί. Εγώ λέω ότι σήμερα οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση κομματικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Πρέπει να σοβαρευτούμε γιατί χώρα αντιμετωπίζει εθνική απειλή και όσο είμαι εγώ σε αυτή την αίθουσα δεν θα το επιτρέψω».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις