Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Πάρτι στο Twitter με το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας – «Θυμίζει τον κακό από το Τerminator 2»

 Με χιούμορ αντέδρασαν οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης



Αρκετά ήταν τα αρνητικά σχόλια για το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν την περασμένη Παρασκευή στη Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Πρόκειται για ένα ολόσωμο άγαλμα από χαλκό που φιλοτεχνήθηκε από την Αφροδίτη Λίτη και τοποθετήθηκε στο αλσύλλιο της Ροβέρτου Γκάλι, επί της Διονυσίου Αεροπαγίτου προς τιμήν της ντίβας της όπερας.

Η θέα του αγάλματος δεν άφησε ικανοποιημένους τους χρήστες του twitter, οι οποίοι δημοσιεύοντας φωτογραφίες του σχολίασαν με χιούμορ το δημιούργημα.

Από το Αγιοβασιλάκια στον… Terminator

Ορισμένοι από τους χρήστες του μέσου έγραψαν ότι το άγαλμα τους θύμιζε τον κακό από το Terminator, ένας χρήστης έγραψε ότι μοιάζει με τα αγιοβασιλάκια που ξετυλίγεις αλουμινόχαρτο, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για κακογουστιά.



Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο twitter:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις