Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Πέτρος Φιλιππίδης: “Κόλαφος” η εισαγγελέας – Προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη για 3 κακουργήματα

 Το εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου « δείχνει» η εισαγγελέας στον Πέτρο Φιλιππίδη για τρία κακουργήματα.

Της Άννας Κανδύλη

Η εισαγγελικός λειτουργός προτείνει προς το Δικαστικό Συμβούλιο να παραπεμφθεί σε δίκη ο γνωστός ηθοποιός που είναι από το καλοκαίρι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης.

Δεν έπεισε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άρνηση και οι απαντήσεις που έδωσε ο κατηγορούμενος, δεν έπεισαν την εισαγγελέα, η οποία έκρινε πως υπάρχουν ενδείξεις ενοχής του για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού γυναικών συναδέλφων του.

Σύμφωνα με τις εις βάρος του καταγγελίες ο βιασμός τελέσθηκε το 2008 ενώ οι απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο απορρίφθηκε το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους καθώς κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις